HUC pridruženi partner na EU projektu ReAct važnom za razvoj coaching kompetencija

Nismo mogli zamisliti bolji smjer dodatnog razvoja naše udruge od pridruživanja društveno važnim EU projektima te je u skladu s time HUC postao pridruženo partner ReAct projekta.
Cilj projekta je razvoj trenerskih i coaching kompetencija edukatora koji rade s odraslima, pogotovo- low skilled osobama koje se nalaze na tržištu rada.

ReAct projekt okuplja 6 zemalja (Nizozemsku, Grčku, Bugarsku, Latviju, Rumunjsku i Hrvatsku) vođenu od strane organizatora projekta iz Nizozemske, Olde Vechte Foundation. Svaka zemlja uz svog partnera projekta (Elevate kao predstavnik HR) predstavlja i pridružene članove, a upravo tu je HUC dobio priliku uključiti se i predstaviti svoj rad kroz niz aktivnosti.

HUC će otvoriti vrata svojim članovima da usavrše svoja znanja i vještine tijekom projekta kroz 3 treninga koja će se održati u Nizozemskoj, Study Visit događaje u zemljama partnera projekta, ali i organizaciji jednog takvog posjeta u Hrvatskoj. Svi treninzi i putni troškovi su pokriveni u sklopu projekta. Prvi trening pod nazivom „Coaching Training“ će se održati od 25. veljače do 3. ožujka 2019. u Nizozemskoj (Ommen).

Za više informacija možete nam se direktno obratite na dina@revitalum.hr ili ivana.persn@kapsula-komunikacije.hr