Tijekom konferencije će se održati panel s iznimno zanimljivom temom i sudionicima. Panel počinje u 11:45, a tema panela je: Eksterni i interni coaching. Tema je atraktivna i govorit će se o tome što radi interni coach, a što eksterni, koje su to prednosti i nedostaci internog i eksternog coachinga te kada je bolje koristiti jedno, a kada drugo. Čut ćete zanimljiva iskustva iskusnih coacheva.

Sudionica panela Mirela Španjol Marković, vlasnica tvrtke za poslovno savjetovanje i edukaciju Ciceron komunikacije i certificirani coach od 2012. godine., će govoriti o iskustvima kao eksterni coach. Čut ćete  o procesu ugovaranja coachinga, iskustvima sa sponzorima i postavljanju ciljeva od strane sponzora, ali i coacheeja, premošćivanju razlika, očekivanjima, podjeli odgovornosti između coacha i coacheeja, promjenama u ciljevima u toku procesa, alatima koje koristim u coachingu te razlikama između internih i eksternih coachevea kao i prednostima i nedostacima jednog i drugog.

Iz Slovenije na panelu gostuje Saša Širca iz tvrtke Mercator gdje radi kao interni coach. Voli raditi s ljudima, rado istražuje i sretna je kad ljudi mogu stići kamo su zaželjeli. Kaže da izgleda ima coaching u krvi. Kako to nije bilo dovoljno, svoje znanje nadogradila je kroz različite seminare i kroz međunarodnu akreditaciju ICF-a što znači da je certificirani coach. U Mercatoru radi u okviru Službe za razvoj i ljudske potencijale gdje pokriva razvojne programe te je vođa internog coachinga.

Neke od tema kojih bi se kroz panel mogli dotaknuti su  i postoje li odjeli unutar organizacije koji bolje reagiraju na jedan ili drugi coaching, koliko je eksternim coachevima nepoznavanje branše izazov za uspješni coaching, koliko je internim coachevima osobno poznavanje zaposlenika prepreka u uspješnom coachingu, a naravno moći ćete i sami postavljati pitanja o temama koje vas zanimaju kako biste dobili stručne odgovore iz prve ruke.

Na panelu će sudjelovati i Breda Ivanović iz tvrtke PwC Hrvatska te Goran Blagus vlasnik Business klinike, a moderator će biti Sandro Kraljević iz Mind Laba. Breda Ivanović je interni coach od 2013. specijalizirana za performance coaching, a Goran Blagus, je eksterni coach koji je od 2009. orijentiran na business coaching, a specijalizan za procese. Sandro kraljević se bavi primijenjenom poslovnom psihologijom, Certificirani je NLP i mindfulness praktičar. Veselimo se zanimljivom panelu!