PUC Online: COACHING U DOBA PROMJENA

Ovo okupljanje nudi coaching perspektivu na trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom.

Sadržaj je posvećen novonastaloj PROMJENI:
– kako ona utječe na coaching kao profesiju i obratno
– želimo pružiti podršku ljudima koji rade coaching, koriste coaching kao metodu u radu ili razmišljaju o tome da ga implementiraju u svoj rad s ljudima (HR, manageri, coachevi itd.).

Također, pobliže ćemo objasniti kako coaching kompetencije pomažu da se nosimo s promjenom bili coachevi ili drugi profesionalci u čijem radu je fokus na ljude.

Ove godine putem online okupljanja, 26. studenog 2020. pet radnih grupa HUC-a će tijekom tri sata pobliže predstaviti važnost coachinga ujedno predstavljajući vrijednosti koje HUC zastupa, važnost Etičkog kodeksa i standarda izvrsnosti kvalitete coachinga. HUC okuplja najraznovrsnije stručnjake u području coachinga koji će podijeliti svoja znanja i uvide stečene u novonastalim okolnostima – jer želimo ostati povezani i pružiti podršku svima zainteresiranima za coaching.

 

Sudjelovanje je besplatno, uz obaveznu registraciju, a broj mjesta ograničen. Registrirajte se putem: https://zoom.us/webinar/register/WN_3dbbrZGrQ5qK7si0CJZZkg

Očekujemo vas u velikom broju, jer zajedno smo jači!

Članstvo u huc-u
Članstvo u huc-u

Prozor u coaching 2019.
Coaching nove generacije

Cjelodnevna konferencija u tri dvorane u organizaciji krovne hrvatske organizacije za coaching – Hrvatske udruge za coaching (HUC) uz podršku partnera WBECS – World Business and Executive Coach Summit – globalnog lidera u svijetu edukacije i profesionalizacije coachinga, donijela je izvrsnost, nova znanja i alate za sve coacheve, HR stručnjake, lidere i menadžere.
Iskusni coachevi HUC-a i gost Tim Baxter podijelili su znanja i trendove u disciplini koja se stalno razvija i osvaja znanstvenike, korporacije i sve one koji podupiru osobni razvoj u poslovnoj zajednici, ali i žele ostvariti kvalitetan utjecaj na ljudski život i doprinijeti svijetu.

Prozor u coaching 2018.

 

U pola dana u Hotelu Westin imali smo desetak radionica i predavanja, panel diskusiju, speed coaching i izvrsnu interakciju.
Privukli smo preko 100 sudionika, najviše HR menadžera i coacheva.
Sudjelovalo je više od 50 tvrtki.
Naša nas je publika ocijenila najvišim ocjenama za kvalitetu i vrijednost dobivenoga.

Svjedočanstva, Prozor u Coaching 

„Vrsni predavači!“
„Raznovrsne radionice i novi pristupi u coachingu.“
„Svidjela mi se interakcija, dinamika i osobni pristup temama.“
„Ugodna atmosfera dijeljenja i druženja.“